VI HJELPER ALLE TYPER SELSKAPER

 

REGNSKAP A - Å

Faktureringstjeneste, Lønn & Personal, Offentlig Rapportering, Årsoppgjør, Outsourcing

Moderne økonomisystemer åpner for effektiv behandling av tradisjonelle oppgaver innenfor økonomi. Reduserer både tidsforbruk og kostnader, samtidig som man får rask tilgang på oppdatert informasjon.

 

Elektronisk betalingsformidling, Fakturering,  Elektronisk import av fakturaer fra ditt fakturasystem,  ASP løsninger,  OCR - kundeinnbetalinger

Online regnskapsprogram

Best i test 5 år på rad - det betyr at du vil ha glede av vårt regnskapsystem. 

 

Selv om det er enkelt å bruke, så er det ingen ting som mangler for deg. Komplett regnskapsprogram som skreddersys etter behov fra ditt firma.

 

ONLINE

REGNSKAP

Alpa online regnskapsprogram 

Du kan enkelt føre mye av regnskapet selv med våre online tjenester. Noen velger deler, andre velger hele løsninger og alt er online.  Skulle behovet ditt endre seg, enten ved at du ønsker en annen løsning eller får mer komplekse behov, så har vi programmet som gjør det enkelt å endre det. Det er trygt å velge en leverandør som kan vokse med deg og din bedrift .

 

Vi hjelper deg hele veien.

Kom i gang med online faktura og regnskapsprogram

 fra kr.

 

 

  pr. mnd.

149,-
 

RÅDGIVNING

Bedrift & Organisasjon

Organisasjoner i alle størrelser blir utsatt for stadig mer komplekse lovreguleringer og derfor vil profesjonell og kompetent bistand skape grunnlag for verdiøkning i virksomheten. Vi har inngående bransjekompetanse og fagekspertise som gir våre kunder gode og helhetlige løsninger. Våre medarbeidere har spisskompetanse innen sine fagfelt og bidrar til trygge løsninger for våre kunder.

 

WEBSIDER & SYNLIGHET

Hjemmesider og markedsføring på internett. 

Det gjelder å være synlig med sine produkter og tjenester der hvor folk er og leter etter de. Vi jobber systematisk mot Google hvor 80 % av markedet er. 

Samtidig er det viktig at din nettside fungerer like godt på mobile enheter som nettbrett og mobiltelefon. Det er nå over 50% som bruker disse enhetene, når de er surfer på internett.